top of page

WEDDINGPLANNING I STYLING & VERHUUR

wedding planner

Hoe begin je met het plannen van jouw bruiloft? Waar haal je de tijd vandaan om dit te doen? 

Geniet niet alleen van de bruiloft zelf, maar ook van alle voorbereidingen. Laat het aan mij over zodat jij volledig ontspannen kunt toeleven naar jullie dag. Zodat jij écht kunt stralen op jouw bruiloft en dit ook met álle aanwezigen kan vieren.

 

Samen zorgen wij voor de dag van jullie dromen. 

IMG_1112_edited.jpg

Gratis kennismakingsgesprek.

Planner van A tot Z met meerdere meetings.

Betrouwbare leveranciers die echt bij jullie passen.

Draaiboek met alle details

Ceremoniemeester op jullie bruiloft

vanaf €2999,-

Waarvan minimaal 1 locatiebezoek.

down the aisle.

Als weddingplanner ben ik jullie steun en toeverlaat in het realiseren van jullie droombruiloft.

- We komen meerdere keren samen de voortgang te bespreken. Verder hebben we contact via whatsapp, mail en bellen regelmatig. 

- Beginnen we echt from scratch? Dan begin ik met de zoektocht naar DE droomlocatie voor jullie bruiloft. 

- Ik onderhoud contact met alle leveranciers en je kan gebruik maken van mijn lievelings-leveranciers. Ben je benieuwd wie dat zijn? Binnenkort kan je hier meer over lezen >> 

 

- Zijn de save the dates en uitnodigingen de deur uit? Ik houd alle af- en aanmeldingen bij en verwerk eventuele allergieën en/of dieetwensen. Ook kunnen jullie gasten mij contacten wanneer ze jullie willen verrassen met een speech of ABC'tje (hihi). 

 

- Ik denk mee over de styling en aankleding. Samen met mijn assistent verzorg ik dit op jullie bruiloft. Wist je dat ik ook stylingmaterialen verhuur? Check it out >> 

- Op de bruiloft ben ik jullie ceremoniemeester en ontvang ik jullie gasten, de trouwlocatie(s) en de leveranciers. Ik ben hun aanspreekpunt en contactpersoon. 

- In afstemming met de trouwlocatie zorg ik voor een soepel verloop van de hele dag en regel ik dat de gasten die jullie willen verrassen dat kunnen doen. Hebben ze een leuk filmpje voorbereid? Ik zorg voor de beamer! Een spel? Jenga XXL? Het kan mij niet gek genoeg. 

- Heb je een stoelindeling? Dan zorg ik ervoor dat iedereen op de juiste plek zit tijdens het diner en/of de ceremonie.  

- Iemand blaren? Hoofdpijn? Tanden vergeten te poetsen? No worries! Ik heb mijn bridal emergancy kit altijd bij me. Hierin vind je alles wat je maar kunt verzinnen.

vanaf 2999,00-

Sluit bovenstaand niet helemaal aan op jullie wensen? Dan maak ik een offerte op maat na onze eerste kennismaking en op basis van jullie wensen. 

BY ILSE ELISA, Weddingplanner, ceremoniemeester, styling, verhuur, stylist, weddingcoach,
budgetbeheer

Daarnaast kan ik ook het volledige budgetbeheer overnemen. Hierbij neem ik de onderhandelingen op me met verschillende leveranciers zodat je echt je beste prijs krijgt. En hoe lekker is het om alle facturen ook via mij te laten lopen zodat jij maar één betaling hoeft te voldoen! 

meerdaagse bruiloft? of trouwen in het buitenland? 

Willen jullie een meerdaagse bruiloft? En misschien zelfs wel in het buitenland? Ik ga graag met jullie aan de slag zodat we er samen echt iets onvergetelijks van maken. Hiervoor maak ik graag een persoonlijk verstel nadat ik jullie heb gesproken tijdens een vrijblijvende kennismaking. 

sweet messages

Bruidsparen die jullie zijn voorgegaan en leveranciers waar BY ILSE ELISA vaak mee werkt delen hun ervaringen. 

Britt & Tim, 2023

"Ilse is een lieve, goede en betrouwbare helpende hand voor je trouwdag. Ze helpt je met al je vragen voorafgaand aan de grote dag en neemt op de dag zelf veel werk uit handen."

Selma & Faizel, 2023

"Ilse heeft ons bijgestaan als ceremoniemeester. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben wij al onze wensen met haar besproken. Op de dag zelf heeft zij ons goed geholpen, ook met zaken die niet liepen zoals verwacht, dit was ontzettend fijn!"

Odylle & Ruben, 2022

"We konden merken dat Ilse erg creatief is en met veel enthousiasme alles wilde verzorgen en ontzorgen op onze grote dag, zodat wij konden genieten met de mensen om ons heen."

Ik wil echt niet té veel tijd kwijt zijn aan de voorbereidingen van mijn bruiloft. Ik heb ook nog een sociaal leven! 

Pff, mijn werk vraagt echt mijn volle focus! En dan heb ik ook nog mijn gezin waar ik niets van wil missen. HELP! 

 

 

Mijn Pinterest bord is ready to go! Ik weet precies wat ik wil voor mijn bruiloft, maar hoe kan ik dat realiseren? 

 

 

Wat een geld die bruiloft. Waar doe ik nou goed aan? Wat is echt de moeite waard? En waar kan ik op bezuinigen?

Ik heb zoveel twijfels! Heb al veel research gedaan naar verschillende leveranciers, maar lees ook zoveel slechte verhalen.. Mensen die worden opgelicht. Wie kan ik nu vertrouwen? 

Aaaaah! Ik ga trouwen! Iedereen in mijn omgeving is zo enthousiast, zo leuk.. maar iedereen heeft ook een mening. Ik vind het lastig om echt te ontdekken en doen wat ík wil. 

Herken jij je hierin? En wil jij écht ontspannen naar jouw bruiloft toeleven? 

BY ILSE ELISA, Weddingplanner, ceremoniemeester, styling, verhuur, stylist, weddingcoach,
let's meet!

Wordt jij enthousiast als je zo door mijn website heen scrolled en klikt? Laten we dan eens kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben altijd op zoek naar bruidsparen die mij inspireren en waarbij ik die ideëen en dromen waar kan maken. 

  • Wij hebben besloten onze bruiloft te verzetten. Kan jij ons alsnog helpen?
    Hiervoor check ik even mijn agenda. Ja! Ik kan jullie helpen. Afhankelijk van de nieuwe datum kan het wel zijn dat hier extra kosten voor worden gerekend. Hierover lees je meer in de algemene voorwaarden. Mocht ik nou bezet zijn op de nieuwe datum dan denk ik graag mee om een passende vervanger te regelen.
  • Wat gebeurt er als jij ziek bent op de dag van onze bruiloft of om een andere reden niet aanwezig kunt zijn?
    Tot nu toe mag ik van geluk spreken en ben ik aanwezig geweest op alle bruiloften waar ik als weddingplanner, ceremoniemeester of stylist was ingehuurd. Maar het kan natuurlijk een keer gebeuren. Op alle bruiloften die ik doe neem ik een assistent mee. Diegene is van tevoren ook helemaal op de hoogte van alle details van de trouwdag en heeft het draaiboek volledig tot zich genomen. Daarnaast heb ik een (extra) back-up voor al mijn diensten en zorg ik dat die persoon alle ins en outs weet en jullie dag alsnog tot in de puntjes wordt verzorgd.
bottom of page