top of page

WEDDINGPLANNING I STYLING & VERHUUR

wedding coach

Weet je niet goed waar te beginnen met het organiseren van jouw  eigen bruiloft? Of ben je al een heel eind in de planning, maar twijfel je waar je goed aan doet als het aankomt op het maken van specifieke keuzes? Ik sta aan de zijlijn en ben jouw kompas wanneer je het even niet meer weet. 

Online kennismaking.

Kick-off meeting van 1,5 uur. 

Ontvang jullie persoonlijke wedding to do list

Vervolgens nog 2 coaching calls.

vanaf €449,-

Met een wedding coach investeer je in de kwaliteit van jouw bruiloft. Wij gaan een traject in waarbij wij 3 digitale meetings inplannen van 1,5 uur waarin we alles bespreken waar jij mee bezig bent en waar jij het advies van een professional bij kunt gebruiken. Ik geef je de handvatten om weer door te kunnen! 

Heeft één van jouw vragen meer tijd nodig voor mij om te beantwoorden? Dan duik ik daar voor je in en krijg je terugkoppeling in onze volgende call óf tussendoor via de mail. 

Daarnaast mag je me tussendoor uiteraard ook bellen en appen. 

Maar, voordat we dit traject samen ingaan plannen we een vrijblijvende kennismaking. 

vanaf 449,00- 


Merken wij dat we na de eerste 3 meetings meer tijd nodig hebben om jou bruiloft echt tot in de puntjes te plannen? Dan gaan we samen door!

65,- per uur

BY ILSE ELISA, Weddingplanner, ceremoniemeester, styling, verhuur, stylist, weddingcoach,
wedding coach PLUS

Wil jij naast een wedding coach die jouw begeleid en support tijdens de voorbereidingen ook alles uit handen kunnen geven in de laatste weken voor jouw bruiloft? Breid je wedding coach pakket dan uit met een wedding coach PLUS pakket waarin ik als jouw professioneel ceremoniemeester aanwezig ben op jouw bruiloft en jullie volledig ontzorg in de laatste weken naar de bruiloft toe. 

sweet messages

Bruidsparen die jullie zijn voorgegaan en leveranciers waar BY ILSE ELISA vaak mee werkt delen hun ervaringen. 

Saskia & Bryan, 2024

"We zijn zo enorm blij hoe onze dag is verlopen, het was echt onvergetelijk! De communicatie vooraf verliep super, Ilse dacht goed met ons mee. Op de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen en dacht ze aan alle details."

Selma & Faizel, 2023

"Ilse heeft ons bijgestaan als ceremoniemeester. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben wij al onze wensen met haar besproken. Op de dag zelf heeft zij ons goed geholpen, ook met zaken die niet liepen zoals verwacht, dit was ontzettend fijn!"

Odylle & Ruben, 2022

"We konden merken dat Ilse erg creatief is en met veel enthousiasme alles wilde verzorgen en ontzorgen op onze grote dag, zodat wij konden genieten met de mensen om ons heen."
BY ILSE ELISA, Weddingplanner, styling, verhuur, stylist, Zwolle, Overijssel
BY ILSE ELISA, Weddingplanner, styling, verhuur, stylist, Zwolle, Overijssel
BY ILSE ELISA, Weddingplanner, ceremoniemeester, styling, verhuur, stylist, weddingcoach,
let's meet!
Wordt jij enthousiast als je zo door mijn website heen scrolled en klikt? Laten we dan eens kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben altijd op zoek naar bruidsparen die mij inspireren en waarbij ik die ideëen en dromen waar kan maken. 
bottom of page