top of page

WEDDINGPLANNING I STYLING & VERHUUR

professioneel ceremoniemeester

Een professionele ceremoniemeester op jullie trouwdag die zorgt dat jullie alleen maar kunnen genieten met ál jullie geliefden! 

Gratis kennismaking.

Locatiebezoek ±8-10 weken voor de bruiloft.

Draaiboek met alle details. 

Alle pakketten zijn excl. reiskosten. 

vanaf €1399,-

happily ever after

- Vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek

- ±8 weken van tevoren plannen wij één locatiebezoek waarin we alle details doorspreken. 

- Ik neem contact op met de leveranciers en je kan gebruik maken van mijn lievelings-leveranciers. Ben je benieuwd wie dat zijn? Binnenkort kan je hier meer over lezen >> 

- Zijn de save the dates en uitnodigingen de deur uit? Ik houd alle af- en aanmeldingen bij en verwerk eventuele allergieën en/of dieetwensen. Ook kunnen jullie gasten mij contacten wanneer ze jullie willen verrassen met een speech of ABC'tje (hihi). 

- We hebben contact via whatsapp, mail en bellen regelmatig. 

- Ik ontvang jullie gasten, de trouwlocatie(s) en de leveranciers. Ik ben hun aanspreekpunt en contactpersoon. 

- In afstemming met de trouwlocatie zorg ik voor een soepel verloop van de hele dag en regel ik dat de gasten die jullie willen verrassen dat kunnen doen. Hebben ze een leuk filmpje voorbereid? Ik zorg voor de beamer! Een spel? Jenga XXL? Het kan mij niet gek genoeg. 

- Heb je een stoelindeling? Dan zorg ik ervoor dat iedereen op de juiste plek zit tijdens het diner en/of de ceremonie.  

- Iemand blaren? Hoofdpijn? Tanden vergeten te poetsen? No worries! Ik heb mijn bridal emergancy kit altijd bij me. Hierin vind je alles wat je maar kunt verzinnen.

 

vanaf 1399,00-

Sluit bovenstaand niet helemaal aan op jullie wensen? Dan maak ik een offerte op maat na onze eerste kennismaking en op basis van jullie wensen.

 

Hebben jullie ook wensen voor de styling en aankleding van de bruiloft? Hier kan ik ook in meedenken! Kijk hier voor de mogelijk.

sweet messages

Bruidsparen die jullie zijn voorgegaan en leveranciers waar BY ILSE ELISA vaak mee werkt delen hun ervaringen. 

"Ilse is een lieve, goede en betrouwbare helpende hand voor je trouwdag. Ze helpt je met al je vragen voorafgaand aan de grote dag en neemt op de dag zelf veel werk uit handen."

- Britt & Tim

Stylist Slot 'Doddendael'

  • Wij hebben besloten onze bruiloft te verzetten. Kan jij ons alsnog helpen?
    Hiervoor check ik even mijn agenda. Ja! Ik kan jullie helpen. Afhankelijk van de nieuwe datum kan het wel zijn dat hier extra kosten voor worden gerekend. Hierover lees je meer in de algemene voorwaarden. Mocht ik nou bezet zijn op de nieuwe datum dan denk ik graag mee om een passende vervanger te regelen.
  • Helaas gaat onze bruiloft niet door en willen wij onze samenwerking stopzetten.
    Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom een bruiloft niet door kan gaan. Als gevolg hiervan stopt onze samenwerking. Voor het annuleren betaal je annuleringskosten. Deze zijn afhankelijk van het moment van afzeggen en hoe kort dit is op de trouwdag. De details hierover vind je in de algemene voorwaarden.
  • Wat gebeurt er als jij ziek bent op de dag van onze bruiloft of om een andere reden niet aanwezig kunt zijn?
    Tot nu toe mag ik van geluk spreken en ben ik aanwezig geweest op alle bruiloften waar ik als weddingplanner, ceremoniemeester of stylist was ingehuurd. Maar het kan natuurlijk een keer gebeuren. Op alle bruiloften die ik doe neem ik een assistent mee. Diegene is van tevoren ook helemaal op de hoogte van alle details van de trouwdag en heeft het draaiboek volledig tot zich genomen. Daarnaast heb ik een (extra) back-up voor al mijn diensten en zorg ik dat die persoon alle ins en outs weet en jullie dag alsnog tot in de puntjes wordt verzorgd.
bottom of page