top of page

WEDDINGPLANNING I STYLING & VERHUUR

PROFESSIONEEL CEREMONIEMEESTER

Een professionele ceremoniemeester op jullie trouwdag die zorgt dat jullie alleen maar kunnen genieten met ál jullie geliefden! 

HAPPILY EVER AFTER

Vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek

 

± 8 weken van tevoren plannen wij één locatiebezoek waarin we alle details doorspreken. 

Ik neem contact op met de leveranciers en je kan gebruik maken van mijn lievelings-leveranciers. Ben je benieuwd wie dat zijn? Binnenkort kan je hier meer over lezen >> 

 

Zijn de save the dates en uitnodigingen de deur uit? Ik houd alle af- en aanmeldingen bij en verwerk eventuele allergieën en/of dieetwensen. Ook kunnen jullie gasten mij contacten wanneer ze jullie willen verrassen met een speech of ABC'tje (hihi). 

 

We hebben contact via whatsapp, mail en bellen regelmatig. 

Ik ontvang jullie gasten, de trouwlocatie(s) en de leveranciers. Ik ben hun aanspreekpunt en contactpersoon. 

In afstemming met de trouwlocatie zorg ik voor een soepel verloop van de hele dag en regel ik dat de gasten die jullie willen verrassen dat kunnen doen. Hebben ze een leuk filmpje voorbereid? Ik zorg voor de beamer! Een spel? Jenga XXL? Het kan mij niet gek genoeg. 

Heb je een stoelindeling? Dan zorg ik ervoor dat iedereen op de juiste plek zit tijdens het diner en/of de ceremonie.  

Iemand blaren? Hoofdpijn? Tanden vergeten te poetsen? No worries! Ik heb mijn bridal emergancy kit altijd bij me. Hierin vind je alles wat je maar kunt verzinnen.

vanaf 1399,00-

Sluit bovenstaand niet helemaal aan op jullie wensen? Dan maak ik een offerte op maat na onze eerste kennismaking en op basis van jullie wensen.

 

Hebben jullie ook wensen voor de styling en aankleding van de bruiloft? Hier kan ik ook in meedenken! Kijk hier voor de mogelijk.

22 aug 2022 by Daisy's Foto's-361.jpg
bottom of page