top of page

WEDDINGPLANNING I STYLING & VERHUUR

Als weddingplanner en stylist zorg ik ervoor dat de karakters van het bruidspaar duidelijk naar voren komt.

i love love

Wat leuk dat je de tijd en moeite neemt om mij ook persoonlijk beter te leren kennen. Ik ben onwijs trots op dit bedrijf en deel hier graag meer over met jou. 

Een romantische filmquotes, maar in mijn geval is niets minder waar. Ik hou van de liefde! Van The Notebook tot No Strings Attached en van Nothing Hill tot het Nederlandse Zwaar Verliefd! Sinds mijn pubertijd heb ik denk ik wel 80 procent van alle romantische films gezien.  Maar ook series als Temptation Island, B&B Vol Liefde en The Bachelor zijn mijn echte guilty pleasures. 

 

Ik ben getrouwd met mijn eerste grote liefde. Wij kennen elkaar van onze bijbaan bij de H&M. Liefde op het eerste gezicht was het niet, ik heb hard moeten werken ;)

Na meer dan 8 jaar ben ik (eindelijk) ten huwelijk gevraagd tijdens onze rondreis door Vietnam, het land waar mijn man zijn roots heeft liggen. Op onze trouwdag in augustus 2022 was ik precies 13 weken zwanger en hebben wij dit bijzondere nieuws aan iedereen kunnen vertellen. Wil je hun reacties zien? Kijk dan hier

  • Sushi! Hier kan je me echt voor wakker maken. 

  • True Crime docu’s.. ik heb al die crazy Netflix series al helemaal uitgekeken!

  • Wakker worden van de vogels die fluiten op de eerste echte lentedag.

  • Live muziek. Ik ga veel te weinig naar optredens of concerten, maar ik krijg er elke keer zoveel energie van. Op mijn lijstje staan zeker nog Bruno Mars, Shawn Mendes, Adele, Ed Sheeran, Niall Horan, Beyoncé en many, many more..

my own love story? well..
all time favourites
WEDDINGPLANNER BY ILSE ELISA _ STYLING & VERHUUR _  Zwolle
WEDDINGPLANNER BY ILSE ELISA _ STYLING & VERHUUR _  Zwolle

ILSE ELISA

Samen met mijn dochtertje Tess, die in maart '23 is geboren, mijn man Viet en onze hond Rosie, woon ik in ons geliefde Zwolle. Na jarenlang in het Gooi te hebben gewerkt als producer van vele verschillende televisieprogramma's, besloot ik me in 2019 meer te verdiepen in weddingplanning en startte ik een thuisstudie naast mijn fulltime-job. Mijn werk als producer vond ik geweldig, maar ik miste het persoonlijke contact met de hoofdpersonen van de programma's die ik maakte.

En wat is er nu persoonlijker dan een bruiloft? 

Sinds 2021 mag ik de leukste en meest unieke bruidsparen helpen en ondersteunen als weddingplanner, professioneel ceremoniemeester en stylist. 

Met dit bedrijf maak ik je dromen waar! Ik realiseer jouw droombeeld en zorg niet alleen voor een ontspannen trouwdag, maar ook voor een relaxte voorbereiding.

Vaak hoor ik mensen zeggen na hun bruiloft: 'Die stress van tevoren, het was het allemaal waard!' Ik vraag me dan af, 'waarom?' Waarom zou je die stress van tevoren niet wegnemen door een professional in te huren? Iemand die de druk en spanning die erbij kan komen kijken bij het organiseren van je eigen bruiloft wegneemt.

sweet messages

Bruidsparen die jullie zijn voorgegaan en leveranciers waar BY ILSE ELISA vaak mee werkt delen hun ervaringen. 

Saskia & Bryan, 2024

"Ilse heeft veel bijgedragen aan de prachtige styling! Bovenal is ze een enorm positief en enthousiast persoon die met haar persoonlijkheid alleen al veel bijdraagt aan de sfeer van de bruiloft, echt een aanrader dus!"

Marloes, zus bruid

"Heel fijn om met Ilse samen te werken. Ze is een vakvrouw, heeft altijd het overzicht, en regelt alles tot in de puntjes voor je bruiloft. Echt een aanrader als je een perfect feest wil!!" 

Joanne & Aart, 2023

De styling van onze bruiloft zag er fantastisch uit! Het heeft onze dag tot een prachtig plaatje gemaakt. Ilse communiceert goed en is erg enthousiast en gedreven. Zeker voor gaan als je een mooie styling wilt!
let's meet!

Wordt jij enthousiast als je zo door mijn website heen scrolled en klikt? Laten we dan eens kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben altijd op zoek naar bruidsparen die mij inspireren en waarbij ik die ideëen en dromen waar kan maken. 

bottom of page