top of page

WEDDINGPLANNING I STYLING & VERHUUR

styling & verhuur

Door BY ILSE ELISA wordt niet alleen je planning tot in de puntjes verzorgd maar ook de styling en aankleding. Terwijl jullie elkaar eeuwige liefde beloven, beloof ik dat ik alles doe om jullie dromen te realiseren. 

Elk bruidspaar en elke bruiloft is anders. Kan jij je niet vinden in een van deze pakketten? Neem dan vooral contact op. Dan plannen we een vrijblijvende kennismaking in en maak ik een persoonlijk voorstel voor jullie. 

BY ILSE ELISA, Weddingplanner, ceremoniemeester, styling, verhuur, stylist, weddingcoach,
ceremoniestyling
Ziet jullie trouwlocatie er al fantastisch uit en willen jullie alleen de ceremonie nog een persoonlijke touch geven.
Dat gaan we regelen! 

We bespreken uitgebreid jullie wensen en mogelijkheden voor het inhuren van stylingmaterialen. Een gave backdrop, een mooi welkomstbord en een bankje om het helemaal af te maken. 

Wij arriveren 2 uur voordat de gasten aankomen om de ceremonie tot in de puntjes te verzorgen. Zodra iedereen de nodige traantjes heeft weggepinkt en de ceremonie is geweest ruimen wij meteen alles weer op en hebben jullie hier geen omkijken naar. 

Gratis kennismaking.

Max. 4 uur op de trouwlocatie.

Inhuur is optioneel. 

Alle pakketten zijn excl. reiskosten. 

vanaf €649,-

BY ILSE ELISA, Weddingplanner, styling, verhuur, stylist, Zwolle, Hengelo, Overijssel, Nij
dinerstyling
Kan de dinertafel op jullie trouwlocatie wel wat aankleding gebruiken? Mooi tafellinnen, luxe bestek en romantisch kaarslicht? 
Ik begrijp jullie helemaal! 

Die standaard witte servetten passen helemaal niet bij jullie. Jullie gaan voor kleur! Mooie zachte pasteltinten, goudtinten of juist echte knalkleuren. 

We bespreken uitgebreid jullie wensen en mogelijkheden voor het inhuren van stylingmaterialen. 

Wij arriveren 3 uur voordat het diner aanvangt en zorgen dat jullie wensen realiteit worden. Terwijl jullie met jullie gasten uitgebreid aan het dineren zijn eten wij graag ook een klein hapje zonder jullie tot last te zijn. Zodra ook iedereen het dessert achter de kiezen heeft ruimen wij alles weer op. 

Gratis kennismaking.

Max. 6 uur op de trouwlocatie.

Inhuur is optioneel. 

Alle pakketten zijn excl. reiskosten. 

vanaf €849,-

BY ILSE ELISA, Weddingplanner, styling, verhuur, stylist, Zwolle, Hengelo, Overijssel, Nij
full concept styling
We gaan all out en verzorgen de aankleding en styling van de trouwlocatie en alle events gedurende de dag. Van ontvangst tot het feest en van ceremonie tot diner. 

We bespreken uitgebreid jullie wensen en mogelijkheden voor het inhuren van stylingmaterialen. Daarnaast gaan wij naar de locatie om zo een realistisch beeld te krijgen van jullie de mogelijkheden op locatie. Op basis daarvoor ontvangen jullie een visionbord en stylingplan met offerte voor inhuur. 

Je zal op jouw bruiloft totaal niet na te hoeven denken over hoe alles eruit komt te zien want dat hebben we tot in den treuren besproken. Laat je verrassen en geniet van het resultaat. 

Gratis kennismaking.

Locatiebezoek 

Visionbord en stylingplan

De hele dag aanwezig op de trouwlocatie.

Inhuur is optioneel. 

Alle pakketten zijn excl. reiskosten. 

vanaf €1549,-

Heb jij de styling helemaal zelf voor elkaar met niet de spullen in huis? Losse verhuur kan uiteraard ook! Bekijk hiervoor de webshop of stuur een mailtje naar info@byilseelisa.nl voor meer informatie. Wij denken graag met jullie mee! 

sweet messages

Bruidsparen die jullie zijn voorgegaan en leveranciers waar BY ILSE ELISA vaak mee werkt delen hun ervaringen. 

Melanie & Danilo, 2023

"Het was echt prachtig! Het contact is heel fijn verlopen, ze dacht met ons mee en kwam zelf met leuke ideeën. Super blij mee en ik zou het iedereen aanraden."

Mascha & Teije, 2022

"Ilse had aandacht voor onze wensen, maar had zelf echt goede ideeën & toevoegingen voor de dag zelf, waar we (vooral achteraf) heel blij mee waren. Dit heeft er echt voor gezorgd dat de dag nog mooier was dan we durfden te dromen."

Britt & Tim, 2023

"Wij wilden ons niet druk maken over de styling en ook onze vrienden op de dag zelf maximaal laten genieten. Dit is gelukt en een hele goede keuze geweest. We zouden dit zo weer opnieuw doen."
let's meet!

Wordt jij enthousiast als je zo door mijn website heen scrolled en klikt? Laten we dan eens kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben altijd op zoek naar bruidsparen die mij inspireren en waarbij ik die ideëen en dromen waar kan maken. 

  • Wij hebben besloten onze bruiloft te verzetten. Kan jij ons alsnog helpen?
    Hiervoor check ik even mijn agenda. Ja! Ik kan jullie helpen. Afhankelijk van de nieuwe datum kan het wel zijn dat hier extra kosten voor worden gerekend. Hierover lees je meer in de algemene voorwaarden. Mocht ik nou bezet zijn op de nieuwe datum dan denk ik graag mee om een passende vervanger te regelen.
  • Wat gebeurt er als jij ziek bent op de dag van onze bruiloft of om een andere reden niet aanwezig kunt zijn?
    Tot nu toe mag ik van geluk spreken en ben ik aanwezig geweest op alle bruiloften waar ik als weddingplanner, ceremoniemeester of stylist was ingehuurd. Maar het kan natuurlijk een keer gebeuren. Op alle bruiloften die ik doe neem ik een assistent mee. Diegene is van tevoren ook helemaal op de hoogte van alle details van de trouwdag en heeft het draaiboek volledig tot zich genomen. Daarnaast heb ik een (extra) back-up voor al mijn diensten en zorg ik dat die persoon alle ins en outs weet en jullie dag alsnog tot in de puntjes wordt verzorgd.
bottom of page